DESPRE NOI

RBS AG CONSTRUCT este compania românească de construcții pe care o doriți alături atunci când toate aspectele proiectului dumneavoastră sunt importante și trebuie respectate întocmai: bugetul lucrării, termenul de predare și nivelul calitativ al lucrărilor executate. Suntem o companie formată în spiritul profesionalismului, al comunicării și al colaborării si ne mândrim că avem un personal de o excelentă pregătire profesională. 

Lucrările sunt executate de către muncitori calificați, atestați în domeniile de activitate:

Totodată punem accent pe perfecționarea continuă a personalului specializat și pe aprofundarea cunoașterii domeniilor specifice de activitate ale companiei. Clienții noști beneficiază de servicii care satisfac exigențe deosebite prin seriozitate și promptitudine.

Utilizăm tehnologii de ultimă generație, fiind la zi cu toate tehnicile, materialele și tendințele din domeniul construcțiilor, de aceea suntem mereu pregătiți să preluăm proiecte ambițioase și ”imposibile”.

Ne dorim și suntem mereu pregătiți să dezvoltăm proiecte din ce în ce mai ”verzi” și avem calificările pentru a dezvolta proiecte unicat, benefice atât pentru proprietari și locatari, cât și pentru mediul înconjurător. Țelul pe care dorim întotdeauna să îl atingem este acela de a răspunde solicitărilor tot mai variate de pe piața construcțiilor civile și industriale. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.